МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Специализиран  магазин за телешко и агнешко месо

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Винаги прясно висококачествено месо за Вашата трапеза

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Винаги прясно висококачествено месо за Вашата трапеза


Добре дошли в Месарница „Butcher“!

Чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена

Месарница „Butcher“ е специализиран магазин за телешко и агнешко месо и месни продукти. Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Работим само с месодайни породи като Simmental, Hereford, Black Angus и Limousine. Към магазина има транжорна, където се правят всички възможни разфасовки, предлагаме агнешки и телешки стекове, меса за печене и барбекю, меса за варено и заготовки от мляно месо. Цялата производствена верига е видима за клиента, както месото в главната камера, така и в транжорната.

Опитваме се максимално да бъдем полезни на своите клиенти. Те знаят, че всичко, което се предлага тук ще бъде работено пред тях и ще имат право да избират месото си, което се разфасова и напълно индивидуално, по желание на клиента.
В магазина имаме камери за зреене на месо, който използваме за стекове като Т-боун, антракот и котлети. Този метод се използва много широко в Европа и света, много отскоро почна да се прилага и в нас. Периодът на зреене позволява на месото да стане по-крехко и да повиши вкуса му.


(02) 954 54 57

ОБАДИ СЕ ЗА ДОСТАВКА

ОТКЪДЕ ИДВА НАШЕТО МЕСО? РАЗГЛЕДАЙТЕ ФЕРМАТА НИ!

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“ – ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ВАС!