СПЕЦИАЛИЗИРАН МАГАЗИН
ЗА ТЕЛЕШКО И АГНЕШКО МЕСО

СПЕЦИАЛИЗИРАН МАГАЗИН
ЗА СВИНСКО И ПИЛЕШКО МЕСО

МЕСАРНИЦА „BUTCHER 1“

Специализиран  магазин за телешко и агнешко месо

МЕСАРНИЦА „BUTCHER 2“

СПЕЦИАЛИЗИРАН МАГАЗИН ЗА СВИНСКО И ПИЛЕШКО МЕСО


Добре дошли в Месарници „Butcher“!

Butcher 1

Месарница „Butcher 1“ е специализиран магазин за телешко и агнешко месо. Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Работим само с месодайни породи. Към магазина има транжорна, където се правят всички възможни разфасовки, предлагаме агнешки и телешки стекове, меса за печене и барбекю, меса за варено и заготовки от мляно месо. Цялата производствена верига е видима за клиента, както месото в главната камера, така и в транжорната.


0899 78 78 44

ОБАДИ СЕ ЗА ДОСТАВКА

Butcher 2

Месарница „Butcher 2“ се намира непосредствено до „Butcher 1“. Тук вече може да намерите и свинско месо, което е в двадесетина разфасовки и много повече колбаси и салами, повечето вносни, и така „номер две“ запълва това, което липсваше в „номер едно“.
И тук месото е от български ферми. Дизайнът е такъв, че по никакъв начин не може да се съмнявате, че това е магазин Butcher. Отново има открита транжорна, най-ценна с това, че виждате кой и какво месо ви приготвя на момента.


0892 32 26 42

ОБАДИ СЕ ЗА ДОСТАВКА

КАЧЕСТВЕНО МЕСО ЗА СТРАСТНИ ГАСТРОНОМИ

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“. ПОСЕТЕТЕ НАШИТЕ МАГАЗИНИ ОЩЕ ДНЕС!

Вече предлагаме месо от породата Абърдийн Ангус съвместно с Био Ангус Груп. Животните се гледат в България, а свежестта на месото е гарантирана. Виж подробности за разфасовки и цени!
 

Уважаеми клиенти,

Поради високата натовареност в този период на извънредно положение, се налага да направим промени в работното си време и начина ни на работа. От 23.03.20 до края на обявеният изолационен период (13.04.20) , магазините ни ще работят с клиенти само от 11.00 до 17.00 часа. Заявките за доставка по домовете ще се приемат сутрин от 9.00 до 11.00 часа, като клиентите могат да се свържат с нас по имейл shop@butcher.bg със заглавие “доставка за дома”.
Предварително благодарим за разбирането.
Екипът на Butcher shop

Dear customers,

Because of the exceptional situation , we are making changes to our working hours and services. Starting from 23.03.2020 until to the end of the announced isolation period (13.04.2020) our shops will be serving customers between 11.00 a.m. and 5.00 p.m. For home delivery requests, calls will be taken in the morning between 9.00 a.m. and 11.00 a.m. or via our e-mail address shop@butcher.bg with the subject “home delivery”.
Thank you for your understanding!
Butcher shop team.