МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Специализиран  магазин за телешко и агнешко месо

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Винаги прясно висококачествено месо за Вашата трапеза

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“

Винаги прясно висококачествено месо за Вашата трапеза

Уважаеми клиенти,
Магазинът ни няма да прави доставки по домовете през Юли и Август.
Благодарим за Вашето разбиране.


Добре дошли в Месарница „Butcher“!

Чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена

Месарница „Butcher“ е специализиран магазин за телешко и агнешко месо и месни продукти. Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Работим само с месодайни породи като Simmental, Hereford, Black Angus и Limousine. Към магазина има транжорна, където се правят всички възможни разфасовки, предлагаме агнешки и телешки стекове, меса за печене и барбекю, меса за варено и заготовки от мляно месо. Цялата производствена верига е видима за клиента, както месото в главната камера, така и в транжорната.

Опитваме се максимално да бъдем полезни на своите клиенти. Те знаят, че всичко, което се предлага тук ще бъде работено пред тях и ще имат право да избират месото си, което се разфасова и напълно индивидуално, по желание на клиента.
В магазина имаме камери за зреене на месо, който използваме за стекове като Т-боун, антракот и котлети. Този метод се използва много широко в Европа и света, много отскоро почна да се прилага и в нас. Периодът на зреене позволява на месото да стане по-крехко и да повиши вкуса му.


(02) 954 54 57

ОБАДИ СЕ ЗА ДОСТАВКА

ОТКЪДЕ ИДВА НАШЕТО МЕСО? РАЗГЛЕДАЙТЕ ФЕРМАТА НИ!

МЕСАРНИЦА „BUTCHER“ – ВИНАГИ НАЙ-ДОБРИТЕ ПРОДУКТИ ЗА ВАС!