Агнешки врат на фурна

Rumen Sokolov

h

Необходими продукти

  • агнешки врат
  • сол
  • черен пипер
  • стрита мащерка
  • червен пипер
  • вода
  • пресен джоджен
  • розмарин

Начин на приготвяне

Агнешки врат – подценявано, но много вкусно месо се натрива със сол, черен пипер, стрита мащерка, червен пипер. Намазва се леко с мазнина – може и зехтин. Слага се в тава, налива се вода, слага се пресен джоджен, розмарин и се завива с алуминиево фолио. Предварително се загрява фурна на 240 градуса, пече се около 40 минути, след това се намалява фурната на 170 градуса за още час. Маха се филиото за около 20 мин. и се вади да отпочине.

 

Уважаеми клиенти,

Поради високата натовареност в този период на извънредно положение, се налага да направим промени в работното си време и начина ни на работа. От 23.03.20 до края на обявеният изолационен период (13.04.20) , магазините ни ще работят с клиенти само от 11.00 до 17.00 часа. Заявките за доставка по домовете ще се приемат сутрин от 9.00 до 11.00 часа, като клиентите могат да се свържат с нас по имейл shop@butcher.bg със заглавие “доставка за дома”.
Предварително благодарим за разбирането.
Екипът на Butcher shop

Dear customers,

Because of the exceptional situation , we are making changes to our working hours and services. Starting from 23.03.2020 until to the end of the announced isolation period (13.04.2020) our shops will be serving customers between 11.00 a.m. and 5.00 p.m. For home delivery requests, calls will be taken in the morning between 9.00 a.m. and 11.00 a.m. or via our e-mail address shop@butcher.bg with the subject “home delivery”.
Thank you for your understanding!
Butcher shop team.