Антракот с кост

Описание:

Наименованието на стека идва от френски език и означава „ между ребрата“. Реферира стекове, които се правят между 9 и 11 ребро, където по средата има ясно изразен кръгъл мускул във форма на око. Този стек включва ребрената кост , останалите малки мускули около „окото‘ и по-мазното месо най-отгоре.
Ако желаете да приготвите месото на фурна, печете на 230 С за 15 мин., смъкнете температурата до 180 С и продължете още 1 час, или докато месото достигне исканата вътрешна температура. Извадете от фурната, покрийте с фолио и оставете месото за около 15 мин.преди да го нарежете.

Овкусяване: чесън, бренди, червено вино, розмарин, мащерка, диви гъби.

Цена

57.4 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019