ТЕЛЕШКО БЛЕК АНГЪС / BLACK ANGUS

телешко блек ангъс,  Black angus

Описание:

Нашето първокласно телешко блек ангъс е с доказан произход от партньорите ни от фермата Био Ангус Груп. Фермата е един от лидерите в отглеждането и развъждането на месодайни говеда, производството на най-качествените фуражни култури, поддържането на биосертифицирани ливади и пасища и добиването на премиум меса от най-висок клас.

Телешко блек ангъс с превъзходно качество

„Био Ангус Груп“ отглежда животни от породата Абердийн Ангус (Black Angus и Red Angus) под селекционен контрол. Специфичното в дейността на фермата е, че телетата се раждат в напълно естествена среда на пасища и ливади, биосертифицирани от известна сертифицираща компания от Германия. Спазват се всички европейски изисквания за хуманно отношение към животните, като говедата се превозват от фермата директно в кланицата.

Абсолютно чистата природа и кристалната вода на Стакевска река са гаранция, че био телешко блек ангъс, което Ви предлагаме, има уникални вкусови качества, превъзходна текстура и крехкост.

Най-доброто Black Angus за Вас

Телешкото Black Angus, което ще откриете при нас, идва от млади животни между 17 и 21 месеца. Прецизното отглеждане на животните и иновативните технологии на доугояване с първокласни зърнени фуражи, без хормонални препарати, антибиотици, трупно брашно или генно-модифицирана храна ни позволяват да Ви предложим месо с много висока степен на мраморираност, цялостно подкожно омазняване с перфектна бяла лой и плътна структура. Тези качества на телешкото месо го правят наистина неповторимо и търсено от най-изисканите ресторанти в страната. Опитайте завладяващия вкус на нашето премиум месо.

Цени:

ТРИ-ТИП СТЕК (BIO Angus) 32.30 лв/кг
БОНФИЛЕ (BIO Angus) 79.80 лв/кг
РИБАЙ СТЕК (BIO Angus) 79.80 лв/кг
СТЕК Т-БОУН (BIO Angus) 62.40 лв/кг
АНТРАКОТ С КОСТ (BIO Angus) 62.40 лв/кг
БРИСКЕТ (BIO Angus) 33.80 лв/кг
КОНТРАФИЛЕ (BIO Angus) 43.60 лв/кг
КОТЛЕТИ (BIO Angus) 37.70 лв/кг
ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ (BIO Angus) 29.10 лв/кг
РАМСТЕК (BIO Angus) 32.90 лв/кг
РЕБРА (BIO Angus) 29.90 лв/кг
ТЕЛЕШКИ БУРГЕР (BIO Angus) 24.50 лв/кг
ФЛЕНК СТЕК (BIO Angus) 42.40 лв/кг
ШОЛ (BIO Angus) 31.80 лв/кг
НАКЪЛЦАНО МЕСО ЗА КАЙМА (BIO Angus) 20.50 лв/кг
НАКЪЛЦАНО МЕСО ЗА ГОТВЕНЕ (BIO Angus) 24.00 лв/кг
Фурна

Фурна

Скара

Скара

Пържене

Пържене

 

Уважаеми клиенти,

Поради високата натовареност в този период на извънредно положение, се налага да направим промени в работното си време и начина ни на работа. От 23.03.20 до края на обявеният изолационен период (13.04.20) , магазините ни ще работят с клиенти само от 11.00 до 17.00 часа. Заявките за доставка по домовете ще се приемат сутрин от 9.00 до 11.00 часа, като клиентите могат да се свържат с нас по имейл shop@butcher.bg със заглавие “доставка за дома”.
Предварително благодарим за разбирането.
Екипът на Butcher shop

Dear customers,

Because of the exceptional situation , we are making changes to our working hours and services. Starting from 23.03.2020 until to the end of the announced isolation period (13.04.2020) our shops will be serving customers between 11.00 a.m. and 5.00 p.m. For home delivery requests, calls will be taken in the morning between 9.00 a.m. and 11.00 a.m. or via our e-mail address shop@butcher.bg with the subject “home delivery”.
Thank you for your understanding!
Butcher shop team.