ТЕЛЕШКО БЛЕК АНГЪС / BLACK ANGUS

телешко блек ангъс, Black angus

Описание:

Нашето първокласно телешко блек ангъс е с доказан произход от партньорите ни от фермата Био Ангус Груп. Фермата е един от лидерите в отглеждането и развъждането на месодайни говеда, производството на най-качествените фуражни култури, поддържането на биосертифицирани ливади и пасища и добиването на премиум меса от най-висок клас.

Телешко блек ангъс с превъзходно качество

„Био Ангус Груп“ отглежда животни от породата Абердийн Ангус (Black Angus и Red Angus) под селекционен контрол. Специфичното в дейността на фермата е, че телетата се раждат в напълно естествена среда на пасища и ливади, биосертифицирани от известна сертифицираща компания от Германия. Спазват се всички европейски изисквания за хуманно отношение към животните, като говедата се превозват от фермата директно в кланицата.

Абсолютно чистата природа и кристалната вода на Стакевска река са гаранция, че био телешко блек ангъс, което Ви предлагаме, има уникални вкусови качества, превъзходна текстура и крехкост.

Най-доброто Black Angus за Вас

Телешкото Black Angus, което ще откриете при нас, идва от млади животни между 17 и 21 месеца. Прецизното отглеждане на животните и иновативните технологии на доугояване с първокласни зърнени фуражи, без хормонални препарати, антибиотици, трупно брашно или генно-модифицирана храна ни позволяват да Ви предложим месо с много висока степен на мраморираност, цялостно подкожно омазняване с перфектна бяла лой и плътна структура. Тези качества на телешкото месо го правят наистина неповторимо и търсено от най-изисканите ресторанти в страната. Опитайте завладяващия вкус на нашето премиум месо.

Цени:

ТРИ-ТИП СТЕК (BIO Angus) 32.30 лв/кг
БОНФИЛЕ (BIO Angus) 79.80 лв/кг
РИБАЙ СТЕК (BIO Angus) 79.80 лв/кг
СТЕК Т-БОУН (BIO Angus) 62.40 лв/кг
АНТРАКОТ С КОСТ (BIO Angus) 62.40 лв/кг
БРИСКЕТ (BIO Angus) 33.80 лв/кг
КОНТРАФИЛЕ (BIO Angus) 43.60 лв/кг
КОТЛЕТИ (BIO Angus) 37.70 лв/кг
ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ (BIO Angus) 29.10 лв/кг
РАМСТЕК (BIO Angus) 32.90 лв/кг
РЕБРА (BIO Angus) 29.90 лв/кг
ТЕЛЕШКИ БУРГЕР (BIO Angus) 23.00 лв/кг
ФЛЕНК СТЕК (BIO Angus) 42.40 лв/кг
ШОЛ (BIO Angus) 31.80 лв/кг
Фурна

Фурна

Скара

Скара

Пържене

Пържене

 
BUTCHER