Блек Ангус

Описание:

Партньорите ни за порода Блек Ангус са ферма Био Ангус Груп. Фермата е специализирана в развъждането и отглеждане на месодайни говеда, поддържане на биосертифицирани пасища и ливади, производство на висококачествени фуражни култури и добив на най-високия клас премиум меса.

Фермата отглежда говеда под селекционен контрол от породата Абердийн Ангус ( Black Angus и Red Angus ). Кравите майки раждат телетата в абсолютно естествена среда на пасищата, които са биосертифицирани от немска сертифицираща компания.

Девственоста на природата и чистата вода на Стакевска река гарантира, че Ангус говеждото месо, което нашите клиенти получават е възможно най-доказаната био продукция с отлична текстура, уникална крехкост и неповторим вкус.

Животните се превозват директно от фермата до кланицата при стриктно спазване на европейските изисквания за хуманно отношение.

Месото идва от млади Ангуси на възраст между 17 и 21 месеца и има висока степен на мраморираност, плътна структура и цялостно подкожно омазняване с искрящо бяла лой. Това се дължи на правилната технология на отглеждане, най-вече в последната фаза на доугояване с качествени зърнени фуражи, без антибиотици,хормонални препарати, генно-модифицирани фуражи и трупно брашно.

Премиум телешко месо от Ангус има неповторим вкус и крехкост, които удовлетворяват и най-взискателните клиенти.

Цени:

ТРИ-ТИП СТЕК (BIO Angus) 32.30 лв/кг
БОНФИЛЕ (BIO Angus) 79.80 лв/кг
РИБАЙ СТЕК (BIO Angus) 79.80 лв/кг
СТЕК Т-БОУН (BIO Angus) 62.40 лв/кг
АНТРАКОТ С КОСТ (BIO Angus) 62.40 лв/кг
БРИСКЕТ (BIO Angus) 33.80 лв/кг
КОНТРАФИЛЕ (BIO Angus) 43.60 лв/кг
КОТЛЕТИ (BIO Angus) 37.70 лв/кг
ПЛЕШКА БЕЗ КОСТ (BIO Angus) 29.10 лв/кг
РАМСТЕК (BIO Angus) 32.90 лв/кг
РЕБРА (BIO Angus) 29.90 лв/кг
ТЕЛЕШКИ БУРГЕР (BIO Angus) 24.50 лв/кг
ФЛЕНК СТЕК (BIO Angus) 42.40 лв/кг
ШОЛ (BIO Angus) 31.80 лв/кг
НАКЪЛЦАНО МЕСО ЗА КАЙМА (BIO Angus) 20.50 лв/кг
НАКЪЛЦАНО МЕСО ЗА ГОТВЕНЕ (BIO Angus) 24.00 лв/кг

Фурна

Скара

Пържене