ТЕЛЕШКО АБЪРДИЙН АНГЪС

телешко блек ангъс, Black angus

Описание:

Нашето първокласно телешко Абърдийн Ангъс е с доказан произход от партньорите ни. Фермите , с които работим са лидери в отглеждането и развъждането на месодайни говеда, производството на най-качествените фуражни култури, поддържането на биосертифицирани ливади и пасища и добиването на премиум меса от най-висок клас.

Телешко с превъзходно качество

Животните от породата Абердийн Ангус (Black Angus  и Red Angus) са под селекционен контрол. Специфичното в дейността на фермите е, че телетата се раждат в напълно естествена среда на пасища и ливади. Спазват се всички европейски изисквания за хуманно отношение към животните, като говедата се превозват от фермите директно в кланицата.

Чистата природа и кристалната вода са гаранция, че телешко Абърдийн Ангъс, което Ви предлагаме, има уникални вкусови качества, превъзходна текстура и крехкост.

Най-доброто Абърдийн Angus за Вас

Телешкото Абърдийн Angus, което ще откриете при нас, идва от млади животни между 17 и 21 месеца. Прецизното отглеждане на животните и иновативните технологии на доугояване с първокласни зърнени фуражи, без хормонални препарати, антибиотици, трупно брашно или генно-модифицирана храна ни позволяват да Ви предложим месо с много висока степен на мраморираност, цялостно подкожно омазняване с перфектна бяла лой и плътна структура. Тези качества на телешкото месо го правят наистина неповторимо и търсено от най-изисканите ресторанти в страната. Опитайте завладяващия вкус на нашето премиум месо.

Фурна

Фурна

Скара

Скара

Пържене

Пържене