Ребра

Описание:

Ребрата са разфасовка, която се прави от различни места на 12те ребра , които започват от плешката до пояса. Относително геометрично нарязани, ребрата са вкусни и много меки ако се приготвят за дълго време на бавен огън.
За да се овкусят по-добре ,мариновайте ребрата ден два преди да ги готвите.
Завържете ги с конец, за да запазят формата си и ги запържете леко на тиган.Можете да ги сготвите на бавен огън със сос за около 3 часа или да ги сложите в тенджера на ниска температура за около 8 часа. Друг начин на приготвяне е печене във фурна на 150 С за около 4 часа.

Овкусяване: чесън, пресен лук, гъби, лук, червено вино, сусамово олио, соев сос, мащерка.

Цена

27.2 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019