Ребра

Описание:

Ребрата са разфасовка, която се прави от различни места на 12те ребра , които започват от плешката до пояса. Относително геометрично нарязани, ребрата са вкусни и много меки ако се приготвят за дълго време на бавен огън.
За да се овкусят по-добре ,мариновайте ребрата ден два преди да ги готвите.
Завържете ги с конец, за да запазят формата си и ги запържете леко на тиган.Можете да ги сготвите на бавен огън със сос за около 3 часа или да ги сложите в тенджера на ниска температура за около 8 часа. Друг начин на приготвяне е печене във фурна на 150 С за около 4 часа.

Овкусяване: чесън, пресен лук, гъби, лук, червено вино, сусамово олио, соев сос, мащерка.

Фурна

Скара

Пържене