Стек Т-боун

Описание:

Т-боун стек взима името си от Т-образната кост , която се образува от напречния разрез на гръбнака и свързаните към него кости,като от двете страни остават част от бонфилето и контрафилето.
Т-боун стека се маже с малко олио или зехтин, поръсва се със сол и черен пипер ( може да се добавят и други подправки ).
На грил или тиган, на висока температура се запечатват за около 1-2 мин., след което се запичат във фурна на 200 С за около 12-15 мин.

Овкусяване: черен пипер, бренди, чесън, лимон, зехтин, червено вино, розмарин, мащерка.

Цена

57.4 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019