Телешка опашка

Описание:

В опашката има малко месо, разпръснато между мазнина и съединителна тъкан, пълна с колаген.
Добре е, ако не се готви веднага, да се замрази.
Подправете опашката със сол, пипер и подправки по желание, след което е запържете на силен огън. Извадете я от тенжерата, изсипете използваната мазнина.
Сложете ароматни зеленчуци заедно с бульон или вино, прибавете запечената опашка и я варете докато омекне.

Овкусяване: бахар, босилек, бира, джинджифил, гъби, горчица, червено вино, соев сос, бяло вино

Цена

16.2 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019