Фленк стек

Описание:

Този стек е идеален за мариноване и грил. Намира се в коремните части и има едро набраздена структура.
Маринова се или се поръсва с подправки. Правят се плитки разрези от двете страни на стека, за да не се загърне по време на запичането му. На висока температура за 4-5 мин. от всяка страна, за да стане rare до medium-rare.
Както всички едро набраздени меса, фленк стека не трябва да е по-запечен от medium-rare.

Овкусяване: Кимион, чесън, джинджифил, мащерка, салса сос, сусамово олио, соя сос

Цена

38.6 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

 

Уважаеми клиенти,

Поради високата натовареност в този период на извънредно положение, се налага да направим промени в работното си време и начина ни на работа. От 23.03.20 до края на обявеният изолационен период (13.04.20) , магазините ни ще работят с клиенти само от 11.00 до 17.00 часа. Заявките за доставка по домовете ще се приемат сутрин от 9.00 до 11.00 часа, като клиентите могат да се свържат с нас по имейл shop@butcher.bg със заглавие “доставка за дома”.
Предварително благодарим за разбирането.
Екипът на Butcher shop

Dear customers,

Because of the exceptional situation , we are making changes to our working hours and services. Starting from 23.03.2020 until to the end of the announced isolation period (13.04.2020) our shops will be serving customers between 11.00 a.m. and 5.00 p.m. For home delivery requests, calls will be taken in the morning between 9.00 a.m. and 11.00 a.m. or via our e-mail address shop@butcher.bg with the subject “home delivery”.
Thank you for your understanding!
Butcher shop team.