Шол

Описание:

Най-крехката част от бута , с относително ниска стойност на мазнини. Добре е да се маринова или овкуси с подправки, след което може да се задуши в тенджера, като се добавят зеленчуци или да се пече дълго на бавен огън.
Ако ще приготвяте печено от шол, сложете месото на 100 С за около 6 часа ( за 2.5кг.) или докато достигне желаната от Вас вътрешна температура.
Извадете от фурната, покрийте с фолио и оставете месото настрана за 15-20 мин. преди да го сервирате.

Овкусяване: барбекю сос, бурбон, чесън, джинджифил, ряпа, горчица, червено вино, оцет, соев сос, стек сос.

Цена

28.9 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019