Бонфиле

Описание:

Това е дълъг и тъник вътрешен мускул с мек вкус и кадифена структура, които е разположен от едната страна на гръбнака, паралелно с контрафилето.
От бонфилето се прави прочутото карпачио, също и филе миньон. Ако решите да го правите във фурна , овалете го в олио или зехтин, добавете сол , черен пипер и подправки по Ваш вкус. Печете го на 230 С за 25 мин. за medium-rare, след което го покрийте с фолио за 15 мин. преди да го сервирате.

Овкусяване: Бекон, балзамик, масло, коняк, сметанa, вино, розмарин, шери, мащерка.

Цена

73.5 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019