Хенгър стек

Описание:

Хенгър стека, като анатомична позиция, поддържа диафрагмата на телето, намира се под бонфилето и е прикачен към последното ребро.
Има вид на перо и ако е необходимо , преди да се изпече, може да се махне дългата и твърда ципа по средата на месото.
Намажете месото с зехтин или олио, сол и черен пипер и печете на тиган или грил на висока температура, 10-15 мин. Преместете месото върху фолио , завийте и го оставете за 10 мин. преди да го сервирате.

Овкусяване: бренди, джинджифил, гъби, горчица, лук, червено вино, соев сос, мащерка

Цена

32.4 лв/кг.

Фурна

Скара

Пържене

Уважаеми клиенти,

увеодмяваме Ви че магазините Butcher 1 и Butcher 2 излизат в заслужен, летен, годишен отпуск, в периода от 29.07 до 12.08 вкл.

Dear customers,

we inform you that Butcher 1 and Butcher 2 stores go into deserved, summer, yearly leave in the period from 29.07.2019-12. 08.2019