За нас

 

Месарница „Butcher“ е специализиран магазин за телешко и агнешко месо. Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Работим само с месодайни породи като Simmental, Hereford, Black Angus и Limousine.
Към магазина има транжорна, където се правят всички възможни разфасовки, предлагаме стекове , меса за печене, меса за варено и заготовки от мляно месо. Цялата производствена верига е напълно открита за клиента, както месото в главната камера, така и в транжорната.

Опитваме се максимално да бъдем полезни на своите клиенти. Те знаят, че всичко, което се предлага тук ще бъде работено пред тях и ще имат право да избират месото си, което се разфасова и напълно индивидуално, по желание на клиента.
В магазина имаме камери за зреене на месо, който използваме за стекове като Т-боун, антракот и котлети. Този метод се използва много широко в Европа и света, много отскоро почна да се прилага и в нас. Периодът на зреене позволява на месото да стане по-крехко и да повиши вкуса му.

Агнешко месо предлагаме целогодишно. Предлагаме агнешки котлети и котлети от гръб, разфасовки, които не се предлагат често у нас.
Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо. Приготвяме ги в лесен вид за консумация и правим всичко възможно да се готви с успех във Вашата кухня.
Добре дошли в месарница `Butcher`!