За нас

Добре дошли в месарници „Butcher“!

Месарница „Butcher 1“

Месарница „Butcher 1“ е специализиран магазин за телешко и агнешко месо. Целта ни е да продаваме чисто и качествено месо, местно производство, с гаранция за хигиена. Работим само с месодайни породи.

Към магазина има транжорна, където се правят всички възможни разфасовки, предлагаме стекове, меса за печене, меса за варено и заготовки от мляно месо. Цялата производствена верига е напълно открита за клиента, както месото в главната камера, така и в транжорната.

Опитваме се максимално да бъдем полезни на своите клиенти. Те знаят, че всичко, което се предлага тук ще бъде работено пред тях и ще имат право да избират месото си, което се разфасова и напълно индивидуално, по желание на клиента.
В магазина имаме камери за зреене на месо, който използваме за стекове като Т-боун, антракот и котлети. Този метод се използва много широко в Европа и света, много отскоро почна да се прилага и в нас. Периодът на зреене позволява на месото да стане по-крехко и да повиши вкуса му.

Агнешко месо предлагаме целогодишно. Предлагаме агнешки котлети и котлети от гръб, разфасовки, които не се предлагат често у нас.
Имаме огромното желание да развием работата си, като предоставяме на клиентите си възможно много алтернативи свързани с консумацията на телешко и агнешко месо. Приготвяме ги в лесен вид за консумация и правим всичко възможно да се готви с успех във Вашата кухня.

Месарница „Butcher 2“

Месарница „Butcher 2“ се намира непосредствено до 1. Тук вече може да намерите и свинско месо, което е в двадесетина разфасовки и много повече колбаси и салами, повечето вносни, и така „номер две“ запълва това, което липсваше в „номер едно“.

И тук месото е от български ферми. Дизайнът е такъв, че по никакъв начин не може да се съмнявате, че това е магазин Butcher. Отново има открита транжорна, най-ценна с това, че виждате кой и какво месо ви приготвя на момента.

 

Уважаеми клиенти,

Поради високата натовареност в този период на извънредно положение, се налага да направим промени в работното си време и начина ни на работа. От 23.03.20 до края на обявеният изолационен период (13.04.20) , магазините ни ще работят с клиенти само от 11.00 до 17.00 часа. Заявките за доставка по домовете ще се приемат сутрин от 9.00 до 11.00 часа, като клиентите могат да се свържат с нас по имейл shop@butcher.bg със заглавие “доставка за дома”.
Предварително благодарим за разбирането.
Екипът на Butcher shop

Dear customers,

Because of the exceptional situation , we are making changes to our working hours and services. Starting from 23.03.2020 until to the end of the announced isolation period (13.04.2020) our shops will be serving customers between 11.00 a.m. and 5.00 p.m. For home delivery requests, calls will be taken in the morning between 9.00 a.m. and 11.00 a.m. or via our e-mail address shop@butcher.bg with the subject “home delivery”.
Thank you for your understanding!
Butcher shop team.